Jag är svag för dig

Visionen om att vi ska kunna blomma upp tillsammans är väldigt långt borta, för det finns väl lite vatten i kannan men jag stannar ändå kvar och ger dig sista dropparna för vi är i samma vas, vet att jag sa till dig att även om du hugger mig i ryggen så håller jag dig om ryggen.  Ge mig nya perspektiv vill va med dig i nuet vill ha dig i mitt nästa liv.



Ni är söta allihop, FRED!


Det jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn..

Hey!
Jag ska lägga upp bilder på det jag köpt i både göteborg och skövde såfort min kamera vill fungera, så det är därför jag inte gjort det än eftersom kameran inte vill fungera!
Idag blir det somsagt skövde igen för Nattis skulle byta en tröja hon köpte. Men idag blir det minsann inga klackar, fytusan UGGS FOR THE WIN! <3  Tänk er liksom, en askall dag då man fryser att mysa in sig i ett duntäcke, istället för en tunn filt. Så äre med uggs, det är som ett duntäcke medans klackar är som en tunn filt. HAHA okej.. dedär varrt bara konstigt men hoppas you get it anyway!
Ska fixa mig nu så vi kommer iväg så fort som möjligt till bussen och skövde!




FRED UT FELLAS!

If you can't live without me, why aren't you dead yet ?

Skövde idag med Natalie för lite mer shopping, det blev ett par asmysiga  tumvantar som va orangea, göör söta! Det blev också en mörkblå mysig tröja, köpte allt på Gina. Hade mina klackar jag köpte i måndags, säger bara en sak.. DÖDA MIG vad ont det gör..seriöst go for it.. jag hugger av halva mina fötter snart. Men dem är ju snygga så det får man stå ut med.. eh fast näh det borde man inte.
Känner verkligen att jag behöver sommar nu, det är så sjukt underbart.
Imorgon blir det antagligen skövde igen eftersom Nattis vill lämna tillbaka en tröja hon köpte, så då tvingar hon med mig av alla människor.

Alla älskar cambilder, speciellt oseriösa ! ;)


To much of you is never enough !

HEY AMIGOS!
Det  blev ett tidigt och somvanligt mycket fullproppat tåg till göteborg igår med Nattis. Vi satt mellan vagnarna på varsinn ful stol somvanligt.. Sen typ gick det assegt. Men vafan! när vi kom fram vare bara shopping som gällde.
Rean sög, seriöst den verkligen SÖG. Hittade inget vettigt inte nattis heller för den delen. SICK! Men fick med mig ett par snygga kängor med klack hem och en kofta, så jag är nöjd! Nattis fick också med sig ett par skitsnygga kängor typ. Det va så sjukt mycket folk, Gina Tricot va typ welcome to hell.. ellernåt. Men vi träffade Simon och Christian på donken, så det varrt ju trevligt att få träffa dem. :D  Tog  19.07 tåget hem, förresten köpte vi med oss SUBWAY mat, that's awesome jag lovar<3
Det blev inte så mycket inhandlat men det var en galet bra dag i Göteborg med min bästavän, har dock inga bilder.
Bild från i somras!


FRED UT AMIGOS!


Peace and Love det är ömsesidigt !

Det här inlägget är till några som är speciella, som har gett mig hjälp och varit jättesnälla, jag antar att jag borde säga tack för att någon har ställt upp och gett mig kraft. Du får mig att le även när jag ramlar. Allt du har gett mig jag är så tacksam! Du har ställt upp och varit som en vän punkt, När jag gått mot stupet och allt varrt fett jävla tungt. Tack min vän tack för allt, tack för dig att du har backat mig när allting fuckat sig. Ska stå vid din sida som du stått vid min,och ge dig hopp i ditt liv som du gett hopp i mitt, du är en optimist och du ställer upp som en vän, tack för att du hjälpt mig upp.
Sen vill jag tacka dig min vän, du har ställt upp till hundra procent.
Oavsett vad som hänt så har du gett mig stöd i sånna stunder som jag har varit rätt så körd.
Så har du gett mitt liv ett ljus, någonting att tro du är som min bästavän och som min bror.


FRED OCH KÄRLEK AMIGOS !


Something in your eyes makes me wanna lose myself

Det blev inget göteborg idag, utan det blir imorgon istället med Nattis och Ina, GRYMT! :D
Känner att ja måste köpa massa kläder, känns inte som att jag har några alls. Kollade på massa mysiga filmer igår, Happy feet, Hitta nemo och harry potter, hahah älskar julhelger och alla filmer<3 Tänker inte göra nåt speciellt idag heller, bara  ta det lugnt. Det behöver alla ibland bara ta det lugnt. 
Har inget vettigt alls att skriva, därför blir uppdateringen lite sådär, asdålig.

två bilder från Julafton, första är på min kusin Sigge! och den andra är på min andra kusin, Maja!



INCREASE THE PEACE AMIGOS!


Just another pretty face !

Hej!
Min jul varrt grym, men många grymma julklappar. Tänker inte skriva ut allt här för det är nog rätt ointressant. Lite kusiner och morbror och mormor och morfar och ja gud vet alla.. det va många här iaf ! Vi åt sen kollade vi kalle anka.  Lite senare öppnade vi julklappar.
Imorgon drar jag och nattis (kanske ina?) till Göteborg för att dra igenom varenda affär på mellandagsrean, REOR IN MY HEART <3
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite !

All Time Low - Holly (Would You Turn Me On?)
Man kan tro att det handlar om en tjej, men med Holly menar dem Hollywood !


FRED UT AMIGOS!

So this is christmas ?

för det första har jag inte kunnat komma in på blogg.se därav den dåliga uppdateringen.

MEN GOD JUL FÖRFAN AMIGOS !

Hoppas ni får en rockig julafton med många julklappar, mat osvosv!
Jag har hunnit kika i strumpan, GODIS FOR THE WIN.
Igår va det uppesittarkväll med bingolotto och massa mys, jag trodde jag vann en bil så fick typ hjärtstillestånd och dog. haha (a) Får se vad jag får i mina paket ikväll, önskade mig fred på jorden men det va nog lite för mycket begärt men man kan alltid hoppas! :)

Nu ska jag fortsätta min julafton !
I'm wishing you all a merry fucking Christmas !


FREDUT AMIGOS!
 

I can see clearly now, the rain is gone

Bad update, I will be better, I promise!

Igår va det julavslutning i skolan, massa som sjöng fintfint (Y). Sen fick vi betygen, dem va helt okej så det får duga. Sen tog jag bussen hem och käka lite snabbt för att sen gå ner till stationen med nattis för att åka till skövde och köpa julklappar.  Köpte till Storebror och Lillebror, awesome, right? Nu äre bara julklapp till pappa kvar, för mamma har jag redan köpt till (a)  När jag kom hem åt ja lite sen la jag mig och kolla The O.C, va rätt trött efter en hel dag i skövde med så sjukt mycket folk, jesus kristus säger ja bara! :O  Idag har jag ingen aning om vad som händer, får väl se.


Min hund är asball, ayeah !


FRED UT AMIGOS!

It's not working out this way baby, I'm taking the next train to Boston

HEY!
Började dagen med en helvetestipspromenad som tog typ 1,5 timma eftersom det blåste och snöade ute och så vare så sjukt långt. ALDRIG MER ! Sen kollade vi på film. Allt för min syster. Alltså så grym film men så sjukt sorglig tillslut satt man där och tårarna bara rann, fytusan! Men det är helt enkelt en film man bara måste se, SHIT . Runt halv fem drar jag ner och möter nattis för en fika på stan, mysigt. Och imorgon ska vi dra till Skövde för att köpa klart dem sista julklapparna..eller ah börja med dem (a) Vi har också planerat in att i mellandagarna drar vi till Göteborg för att gå loss i varenda liten affär, MELLANDAGSREA IS THE SHIT !

en liten bild från filmen, den lilla tjejen har då Leukemi osv !


FRED UT AMIGOS!

It started out as a feeling

Nattis har varrt här hela kvällen vi har pratat skrattat, kollat tv osvosv! :D
Nu blir det att lägga sig i sängen och kolla ett avsnitt av The O.C .
Ja, jag är beroende av det.. så jävla grymt !

GODNATT SNYGGINGAR!

tråkigt inlägg, förlåt.

I don't even know you, but I know for sure that you are beautiful.

SÖNDAG!

Igår bakade jag massvis med godis det har jag hunnit med idag också , eller några jävla kokosgrejer och chokladbollar. Nu ska jag hoppa in i duschen strax, för sen ska jag träffa Nattis, AWESOME! Börjar 09.00 imorgon med tipspromenad haha (Y)  sen på eftermiddan så äre film typ Allt för min syster hette den så det blir nog nice.

Gamla bilder är soft !


FRED UT AMIGOS !

Tonight will be the night that I will fall for you over again..

HEY!
har precis kollat klart på narnia prins Caspian blabla ! :D Den va grym, jag fattar inte hur man kan göra så bra att overkliga filmer ser så verkliga ut, det är sjuukt.  Nu blire att sitta här lite till och sen kanske kolla nån mer film. Imorgon blir det att träffa Natalie, GRYMT!
Kaaanske skriver innan jag lägger mig !




FRED UT AMIGOS!

I didn't mean to fall in love, but I did...

I'm sittin' here all by myself, just tryin' to think of something to do. Tryin' to think of something, anything just to keep me from thinking of you. But you know it's not working out 'cause you're all that's on my mind, One thought of you is all it takes to leave the rest of the world behind. I'm sittin' here tryin' to convince myself that you're not the one for me. But the more I think, the less I believe it and the more I want you here with me
I know it's not the smartest thing to do, we just can't seem to get it right
But what I wouldn't give to have one more chance tonight.
I look around my room and everything I see reminds me of you
Oh please, baby won't you take my hand
we've got nothing left to prove
And I didn't mean to fall in love, but I did



That's the way it is, peace !


Allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om

LÖRDAG IS THE SHIT AMIGOS!

Idag äre lördag och igår vare Fredag, logiskt va? ;) Haha men iaf, igår gick jag ut med ina och moa på kvällen vi drog ner till moa och myste lite sen kom jag hem runt 22.00 typ. Så det va trevligt .  Idag ska jag bannemej baka massa julgodis och mosa i mig allt sen ska jag rulla till skolan på måndag, awesome ! Och jag bara längtar efter och saknar sommaren så sjukt galet mycket. Är redan trött på snön..liksom det har inte ens vart julafton än, det är typ illa.. Btw så har jag bara köpt en julklapp och är typ pank ehe (a) Så får ta tag i det på måndag eller nåt :)

Ha en fin lördag!
Härlig sommarbild, och ja, jag och moa är grymma på svanhopp!


FRED UT AMIGOS!

Give me that silly smile, one more time

Kom precis hem från den sista riktiga skoldagen WOHO! :D  Helt okej dag i skolan osv. Jag hanna och jenny höll i idrotten men det va typ bara 5 personer som va med awesome ..(Y) Idag ska jag träffa Ina och vi ska åka till Ug och kolla på massa folk som spelar typ, blir säkert grymt ! Slänger in en liten film på mig och hanna från syslöjden också sen. HAHA ta oss inte seriöst .

DET ÄR HELG SUCKERS!



FRED UT OCH ADIOS AMIGOS!

When you get what you want but not what you need

Drar ner till stan för att möta upp ina och kolla lite julklappar osv. Bloggar mer sen !

otroligt vacker och gammal bild på mig och ina må jag säga :D



FRED OCH KÄRLEK !


Take it in, breath it out !

Jag skulle springa efter men trampa snett ibland gör man fel ibland gör man rätt.
Ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det. Det kan vara svårt att leva med det, men man måste försöka. Jag menar let's give it at least one chance.  Du förlorar inget, va inte rädd för att förlora. Alla förlorar nångång alla gör fel och alla gör rätt. Ibland svider dedär felet man gjorde och det känns som man aldrig kommer komma över det, tro mig man kommer över det. Sen i efterhand kan man skratta åt det. Och känslan av att ha gjort nåt helt rätt är awesome. Alla gör rätt på sitt sätt men även fel. Liksom jag är LÅNGT ifrån perfekt men jag är stolt över den jag är men inte med överflöd. Jag trivs med mig själv och de som försöker trycka ner mig försöker man helt enkelt strunta i, för du vet själv att deras ord är tomma, det finns ingen sanning i dem orden. Lev DITT liv, ha DINA egna drömmar, sätt upp och ha höga planer för just DITT liv, stå för DINA åsikter för dem är precis lika mycket värda som alla andras. Så låt förihelvete aldrig nån idiot trycka ner dig för den du är. För alla är Unika och speciella på sitt sätt och ingen borde ändra på sig för att nån annan tycker det, sånt är bara sjukt. Va stolt över dig själv och stå för den du är !



FRED UT AMIGOS!


Ta dina minnen och försvinn ur mitt liv älskade du.

HEYHEY!
Kom nyss hem från skolan och jag bara älskar näre är såhär sista dagarna innan ett jullov eller sommarlov. Man gör typ ingenting THAT'S AWESOME! :D Idag vet jag inte vad som händer alls.

Opposite of adults - Chiddy Bang ft. MGMT




FRED UT AMIGOS !


Lurar mitt hjärta

Jag somna den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria, men det visa sig dagen därpå att jag hade gjort fel när jag gav dig en gloria..
Här sitter ja och baddar såren med salt, det går åt helvete med allt, och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis fryser nu sakta till is. Och du somna den natten så vaken och drömde om allt, som vi kunnat göra om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt, och nån att beröra. Jag kunde ha gjort vadsomhelst för att höra den tanken. Men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten, jag liksom föll över kanten.




FRED UT OCH GONATT AMIGOS !


Jag hade gjort fel, när jag gav dig en gloria

Ska ner till stan vid halv fem med Nattis och fika, Mysigt!
Kanske tar med mig kameran, vi får se.

Det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis, fryser nu sakta till is..



INCREASE THE PEACE AMIGOS!


Take me as I am, don't ever try to change me !

HEJ!
Jag kan knappt prata och halsen värker, haha men va i skolan iallafall.  Har fått reda på So betygen och hade höjt mig så känner mig GRYM at the moment. Har tagit lite kort, idag och igår.  Har ju fått låna hem en väldigt enkel men bra systemkamera som jag have fun with . Dock blir det väldigt mycket bilder på bara mig :$
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra,  eller jo lära mig en engelskatext tills imorgon, yey!
Ah just det! Har lite ny design, ville uppdatera lite, den andra hade blivit lite tråkig, Och jag suger på att fixa bloggar och designer osv, men dehär får duga suckers!




FRED UT AMIGOS!


Everything gonna be okey

ALLT ÄR SNETT OCH HEJVILT PÅ BLOGGEN, DET SKA FIXAS INOM KORT. Lite ny header såhär till jul och lite andra färger osv. Men somsagt ser ut som ett helvete nu !



we're the new generation lets bring some peace !

Idag är det söndag minsann.  Snart är det jullov, AWESOME!
Jag tycker det har gått så galet fort hit, alltså från sommarlovet. Men det är ju bara grymt, då äre ju sommarlov snart igen :D  Jag har inte köpt en enda julklapp heller.. så dehär känns ju helt underbart. Inte stressad alls.^^
Idag ska vi baka massvis med julgodis här hemma, det betyder att jag kommer rulla till skolan imorgon. Förresten så gick jag och la mig vid kvart över tio igårkväll, tidigt för att vara mig, dessutom på en helg. Men la mig och kollade 4 avsnitt av The O.C bästa serien någonsin kan jag ju säga.
Nej nu ska jag fixa lite !



FRED UT AMIGOS!


Världen rasar och byggs sedan upp på nytt.

LÖRDAG OCH DET BETYDER SOFTILATION IN MY SOFFA!

Nobody said it was easy.




FRED UT AMIGOS!

Lets join the redhead club baby !

Dålig uppdatering!

Men färgade iaf håret i Måndags, nattis hjälpte mig med det.  Det blev brunt med massvis med rött i så det vart grymt. Jag färgade också Nattis hår och det varrt jättefint.  Idag blire plugg, sen träffa ina vid 18.00 ellernåt sånt. Trevligt alltså!  Förövrigt har jag värsta assvåra So testet på fredag, och biologi läxa. Så det suger lite. Men det ska nog gå ändå! :D

Den här färgen använde jag mig av, Och den va sjukt bra! :D

Den här använde nattis! :)

Jag gjorde värsta balla dreadsen på Nattis! (A)

Haha peace dudes!

Såhär blev resultatet av mitt hår, HELNÖJD! :D


FRED UT AMIGOS!


När allt man behöver är förtroende och en hjälpande hand.


Heder åt det finaste jag har, mina närmsta vänner !

Moa, Bror!
du är grym, finns alltid där när jag behöver dig, och du förstår mig.  Vi är så sjukt lika men ändå så sjukt olika.  Vi har ju haft våra bråk men det har ju alla, det är ju det som Gör oss till Brushor! Du är awesome Älskar dig!<3

Natalie, Bästavän!
du är obeskrivlig, helt underbar. Du har stöttat mig genom så sjukt mycket och när allt har vart åt helvete så har du fått mig att se allt det ljusa och fina i det mörka. Hand i hand livet ut, älskar dig bästavän. <3

Angelina, fina du!
Vi har så sjukt galna minnen, dem är oslagbara. Du får mig alltid på det bästa humöret och med dig blir allt så enkelt. Om jag behöver prata så finns du alltid där, och förstår. Det är jag sjukt tacksam över TACK!
Jag älskar dig <3

Emil, bästa !
Du vet sjukt mycket om mig som jag inte skulle berättat för vemsomhelst. Du finns verkligen ALLTID där. Och stödet du ger mig betyder så enormt mycket vännen. Du ska veta att jag finns där för dig, precis som du finns där för mig. Älskar dig <3


It's all about the skateboarding !

hallå ! :D

skola idag, rätt så meningslös dag egentligen.. 

Så slänger upp ett grymt klipp och intervju med Ryan Sheckler!
Han är ju seriöst helt amazing, vann sin första skateboard tour när han va 8 år gammal. Och inte nog med det, han är ju så sjukt snygg! :G




FRED UT OCH GONATT AMIGOS!


Feelings from another Planet'

On the first page of our story, the future seemed so bright, and this ting turned out so evil. I don't know why I'm still surprised. Even angels have ther wicked schemes and you take that to new extremes. But  You will allways be my hero, even though you lost your mind..♥



BARA GODNATT, sovgott ! det kommer inte jag göra.


On the first page of our story, everything seemed so bright

Kom hem från skolan för nån timma sen, nu har jag pluggat lite, och ska snart äta ! :)
Sen blir det att träffa Ina och Brushan, awesome yepyep!  Va med ina igår också, haha hon är bara för ball alltså!
Förresten så är det FÖR kallt ute nu, fyfan.. jävla istid .

everything turned out so evil



FRED UT AMIGOS!


RSS 2.0