That night, was a night to remember !



jag, johan / jag,hanna/ jag, storebror, valon/jag, storebror

Sena skolavslutningsbilder!
Förlåt för dålig updatering, lovar att det ska bli bättre. En vecka har gått av sommarlovet och hitills har det vart grymt med bad och grejer med sköna människor !

Ta hand om er!

I'm having nightmares all the time for reasons I can't find



Du var precis som de andra, en idiot är vad du är älskling.

Människor ramlar på precis som du och jag !



Bror och hans kompisar har vart utkastare i helgen, så FULLT ÖS MEDVETSLÖS här hemma typ. Moa sov här torsdag-fredag och ina fredag-lördag.  Kollade studenterna igår känner att jag redan börjar tagga tills jag tar studenten. GALET!

Ta hand om er!

Det var mycket som gick fel och jag ångrar allt jag sagt.



men du är det finaste jag vet.

Vart fan är respekten för alla andra?!

Hur kan man slå på nån som redan är blodig ?
Hur kan man sparka på en som redan ligger ?
Hur kan man håna nån som mår så jävla dåligt att den inte vågar ta
ett enda steg själv?

Jag undrar bara.. Vart fan är respekten för alla andra, och vad fan tänker ni med?!

Alltså..
folk som lever för att trycka ner andra människor, lider av så stor brist av  självkänsla så dem måste trycka ner andra för att må bra. Det är så jävla oacceptabelt, för det blir oftast större sen är det helt plötsligt mobbning. Och varje år tar allt för många ungdomar och barn sina liva pga dehär. År 2009 tog tillexempel 52 barn/ungdomar sina liv. Alltså då frågar jag mig, Hur i helvete tänker ni?
skolpersonal, kuratorer kompisar och framförallt "mobbarna"
Förstår dem inte vad dem håller på med eller, ÅH blir så sjukt jävla arg och irriterad.
Hur kan man ställa sig och kasta massa skit kommentarer på en person som redan har så sjukt lågt självförtroende och självkänsla att den knappt vågar sätta sin fot utanför sitt rum . ? seriöst vad vinner man på det? Personen i fråga kanske inte visar att den mår dåligt och tar åt sig, men seriöst man ska tänka sig för innan man säger något som kan tas som kränkande. Jag bara kom att tänka på dethär så jag tänkte att det va likabra att skriva av sig om det någonstans, och varför inte på bloggen. ;)
Så enligt mig är det helt åt helvete fel att någon ska ta sitt liv för att en äcklig liten idiot snackar massa skit och kommenterar saker osv. Jag har aldrig blivit utsatt men kan förfan sätta mig in lite i situationen och förstår vad demhär människorna går igenom varje dag. Åt helvete med att skolan är en "trygg plats". Skitsnack.
SKÄRPNING SVERIGE!



GODNATT FRÅN EN ARG UPPGIVEN OCH IRRITERAD IZABELLE.

Vi är förlorare, vi två



All my feelings are so fucked up right now. Don't know what the hell I should do. I still think you're beautiful even after all the terrible things you did to me. Now I've found the perfect one. He is everything you were and a little more. But baby I still think about you and me.
darling, it is a tragedy.

RSS 2.0