Tell them I was happy and my heart is broken, all my scars are open



kan inte tro på verkligheten.

Keep it real, keep it poppin'



helt sick hur junkyard har blivit!

Jag skulle kunna leva utan dendär blicken som får mig ur balans..


Vans of the wall !



har ett par gamla vans hemma, funderar starkt på att införskaffa mig ett par röda!

If nothing lasts forever, will you be my nothing?



Skola idag, KILL ME NOW, lite så kände jag imorses när klockan ringde. Men det är inte långt kvar till sommarlovet nu typ..7 veckor ellernågot. Skulle lämna in en EU uppsats idag.. så glömde jag den i bilen när jag va utanför skolan, HIGHWON känner jag.. ahja. Sjukt trött idag  och detta inlägget blev superrörigt.

take care!

Han berättade för henne flera gånger, att hon va för söt för att vara gangster!


Your dad must have been a drug dealer !


bild lånad av moa!  Det är lite såhär mitt påsklov har sett ut, kunde inte blivit mycket bättre faktiskt !

Sitter och dunkar fet musik medans jag fixar iordning mig. Sen drar jag ut och träffar några sköningar !
Vädret är grymt och det hade inte vart fel med lov i några dagar till, men ahja får njuta av det sista.

Take care!

älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns..



GLAD PÅSK !

fin dag igår, träffade på jockiboi från kungarna av tylösand. Sen Noice, tänk vad mycket som kan hända i denhär lilla hålan. Har fått ett gulligt påskägg med massa godis och pengar.

Ha det bra !

Det gör ont att veta men lika ont att undra !



höga shorts, magtröja, vans och peace halsbandet och gröna klockan gjorde dagens daylook!

Longboard hela dagen med Moa, helgrymt. Va överallt typ. Vädret är så sjukt jävla underbart så ah man får ju passa på att åka när det går. På kvällen drog vi oss ut mot elvärket och träffade några sköningar. Livet leker.

NIGHTY!

Idag ska bli dagen när jag fångar dig !



Jag och moa va ute seriöst hela dagen igår och åkte omkring på longboardsen. Drog till donken och käkade glass. Framåt mot kvällen drog vi ut till Sandviken, en strand här för det va några som grillade men det va typ lame så vi drog ganska fort hem till moa där vi kikade film sen sov jag där. GRYM DAG. Vi såg en jävla älg också höll på att dö. Ska in i duschen nu sen träffa moa igen.

Peace!

We takin' softilation to another level!




facelook daylook!

Verkar som att vädret är med oss idag också . Så tar longboarden ner till stan och möter upp moa med sin longboard så rullar vi ut till donken och tar en glass och bara softar på livet!

Ciao!

jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag



Efter en fin kväll med cepe grillning i hamnen och mys hos Tina, så lägger jag mig i sängen och kollar lite O.C medans jag mosar i mig lite marabou.

Nighty !

Save tonight and fight the break of dawn !



Outfit och facelook för idag! lite dåliga bilder men det får duga ;)
Nu drar jag mig mot Tina och vi drar sen vidare till Hamnen för att grilla med lite folk.
Ha en fin kväll!

Puss!

Vi skiter i vad dem i skolan har sagt, alla vet väl att jorden är platt !



Drar ut och tar mig en glass med mammsen och lillebror!

Peace!

L.O.V.E


start a revolution, stop hating your body !



Alltså såg nyss ett program på tv om Tjejer med Anorexia.
Det är så sjukt hemskt att se en tjej som är vacker förstöra sig så otroligt mycket som dem gör. Det är helt okej att ha några extrakilon på kroppen. Det är okej att inte vara den smalaste av kompisarna. Det är helt jävla okej att vara stolt  över den man är och över sitt utseende och kropp. Kan seriöst inte förstå att både killar och tjejer kämpar varje dag för att gå ner i vikt, som svälter sig och ser på sig själva med avsky. Som inte inser att dem redan är vackra precis som dem är. Okej.. det är inte många som ser sig själva som vackra, eller som är stolta över hur dem ser ut. Vi borde börja tänka mer så. Att vi är fina precis som vi är För fyfan vad dåligt jag mår över att se folk på tv tex, svälta ihjäl sig alltså att det går så långt att det blir farligt och när det tillomed går så långt att man ligger på gränsen till döden. (?!). Det finns folk som kämpar varje dag för att gå upp i vikt, som vill ha lite kurvor och som skulle göra vadsomhelst för att se ut som DIG! du är fin. Efter att ha sett på detdära programmet så ska jag sluta jämföra mig med andra, jag ska se mig själv som unik och att jag inte kan gå omkring och jämföra mig med andras utseende för jag ser inte ut som någon annan, jag är IZABELLE mitt eget jag.
Lite rörigt inlägg men va tvungen att avreagera mig någonstans, så bloggen kändes bäst.
GOD DAMN WE ARE BEAUTIFUL !

Oh thank you lord!



har hittat drömbikinin för sommaren, tacka gudarna !

You wear those shoes and I will wear that dress !



drar mig ner mot stan för att möta upp natalie för en fika.
CIAO!

A sunny day like this !


bild från smögen i sommras :') !

Vaknade för en stund sen, vädret är så sjukt KUNGLIGT! Så idag blir det att ta en fika på stan med min allra bästa vän Natalie, mysigt! Skriver nog nåt innan jag går ut sen. Om inte, ha en fin dag, för det ska jag ha!


I luften av dina drömmar ska jag bo



kryper ner i sängen och myser till lite O.C. Har ju redan sett klart hela serien men den är så underbar så börjar om igen, hihi !

NIGHTY !


God damn you're beautiful to me !



Blev ingen grillning, blev en fin dag med fina människor istället !
Drog mig mot Tina vid fem, sen till hamnen och mötte Jakob och Simon, trevligt. Kan ju bara säga att jag älskar vädret så galet mycket nu. :')  Kom hem vid åtta och nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla nån film. Laddade ner en film förut som jag trodde va värsta jättespännande så kollade jag lite nu så var det en dokumentär om djur typ..så den känns väl inte så jättespännande!
Ni får ha en fin kväll, ta hand om er!

In a crooked little town, they were lost and never found !



Solen skiner och allt känns så grymt mycket bättre än igår, AWESOME! Ikväll drar jag och några mysiga buddies till nån strand här i storstan och grillar och bara softar på livet. Känns verkligen att det är sommar snart och det är ju helt underbart. Har fortfarande inte fått in bilderna från utsparken för min kamera har aids typ. Så ni får stå ut med Cambilder osv.. haha !

Fred & Kärlek !

Jag vet att hela stan vill ha dig nu, så spring för livet älskling..


Det känns i mitt hjärta...

utsparken igår, orkar inte beskriva ellernåt och det funkar inte att lägga in bilderna i datorn. Allt känns som ett rent helvete så vi får ta utsparken o bilder nån annan dag.
Mår bara dåligt, tänker inte ta upp det här på bloggen för det är lite privata saker oså. Så vi får se hur bloggandet blir framöver, tills jag kommit ur dehär.
Ta hand om er, ni är underbara!

you don't cry because you're weak, you cry because you've been strong too long.

francisco lachowski !


My hair is a disaster

Mitt hår såg ut som ett helvete med utväxt o färgen hade gått ur, så slängde i en KASTANJ hårfärg. Hoppas det blir bra när jag sköljer ur det, kan ju dock inte bli värre än innan! :o
Haha alltså här är ju håret helt ofixat, går ju inte runt så liksom..eller ? ;)

PERFECTION






Låt mig försöka göra nånting fint av det istället



Håkan hellström - Det är så jag säger det / kärlekens tunga

"jag kände ju inte dig när du råkade ut för all den här skiten, blev sviken av demhär människorna. Försök lägga demhär snubbarna och sveken bakom dig och låt mig försöka göra nåt fint i ditt liv istället"

Det är sånt här jag bara älskar honom för, helt underbart.


RSS 2.0