Mitt hjärta är ditt att förstöra

Jag vet att du sover, känner värmen från din hud. Bara lukten gör mig svag men jag vågar inte väcka dig nu. Jag skulle ge dig allting du pekar på men bara när du inte hör vågar jag säga så. Min klocka har stannat under dina ögonlock, fladdrar drömmarna förbi. Inuti är du fjäderlätt och vit. Och utan ett ljud mitt hjärta i din hand. Har jag tappat bort mitt språk eller fastnat i ditt hår. Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte ens stå om du inte ser på. Och färglös som en tår..

vad vore jag utan dina andetag ?


Hjälplöst förälskad obeskrivligt tagen, som om jag låg ner på marken och blev slagen..

Göteborg igår va kul, med rätt människor blir det mesta kul . Käkade på paprika kikade i affärer oså. Runt 4 kom Simon och Christian . Fikade lite på donken. Vid åtta tog vi tåget hem sen fick vi vänta i skövde i 40 minuter men dem gick snabbt när man har Ina med sig som va överallt. HAHA :')
Har inte orkat med så mycket idag. Sprang 30 minuter på crosstrainern vi har här hemma. Sen käkade jag pannkakor!  Ska försöka skaffa mig ett gymkort också, så man kan variera sin träning och förhoppningsvis komma i form till sommaren :D .
Orkade somsagt inte fixa iordning mig idag, känns onödigt när man ändå bara ska gå hemma och mysa !
Slänger in denhär låten, ja jag vet att den är gammal som gatan ungefär, men den slutar aldrig vara grym.

Petter – Längesen

Peace Pancakes!


HAVE A SOFT SUNDAY!


have you ever done something tou cant change ?

Drar till Götet idag med Ina, Nattis och Calle, för lite shopping och förhoppningsvis ska vi träffa lite skönt folk. Har varit uppe ett bra tag nu, tar 09.08 bussen ner till statioen sen buss mot skövde och i skövde tar vi tåget till Göteborg.
Solong !

Smile to the camera bitch  !


You wear those shoes and I will wear that dress !

Godmorgon !

Drar mig mot skolan om typ 20 minuter. Börjar med dedära jävla so provet som kommer gå käpprätt åt helvete.
Men får väl se hur det blir med det.. Nu måste jag fortsätta fixa mig så jag inte blir sen.

Christopher Drew, fin somvanligt, aaah !

CIAO!


Don't talk about moonshine, don't talk about whitewine

Här vare full fart ser jag.. fast nääh !
Jag har tröttnat på bloggen för har inget vettigt att skriva, och den är ful och äcklig. Så jag tänkte ta bort den men struntar i det. Fixar till den lite med ny design oså istället så får vi väl se om jag har nått att skriva.
Har pluggat hela dagen idag, jävla kartor och Biologi. Så allt bara flyger runt i huvudet nu vet knappt in och ut. Tur att jag är cool iaf !
Har so prov direkt imorgonbitti, så säger väl lycka till till migsjälv:)

Ser ut som en uppstoppad liten ko, men that's life, nån måste ju vara snyggast liksom .


FRED UT AMIGOS!


We all got those simple days !

Va sjuk idag, missade bowling och Zumba. Trodde jag hade magsjuka men det hade jag inte som tur va så nu mår jag bra igen minsann! :')
Alltså.. har kollat runt på lite olika bloggar och faktiskt hittat dem som också varit sjuka idag, sen visar dem en bild o bara "som ni ser är jag sjuk, helt sliten osv osv" så sitter dem där med tolv kilo smink i ansiktet överpiffade kläder och håret ligger perfekt. Alltså.. om man är sjuk så ska man vara hemma och typ vila så man blir frisk så fort som möjligt och ska man bara vara hemma så behöver man väl inte fixa sig så sjukt mycket.
HAHA ah såhär såg jag ut idag, mjukisdressen och osminkad, men vafan jag va sjuk.


INCREASE THE PEACE BUDDIES!

Peace will find us with harmony !

Christopher drew, my inspiration.

"You're only as tall as your heart will let you be,
 and you're only as small as the world will make you seem"
  

FRED UT AMIGOS!


Vart fan är respekten för alla andra?!

Hur kan man slå på nån som redan är blodig ?
Hur kan man sparka på en som redan ligger ?
Hur kan man håna nån som mår så jävla dåligt att den inte vågar ta
ett enda steg själv?

Jag undrar bara.. Vart fan är respekten för alla andra, och vad fan tänker ni med?!

Alltså..
folk som lever för att trycka ner andra människor, lider av så stor brist av  självkänsla så dem måste trycka ner andra för att må bra. Det är så jävla oacceptabelt, för det blir oftast större sen är det helt plötsligt mobbning. Och varje år tar allt för många ungdomar och barn sina liva pga dehär.Låt alla vara som dem vill, om du inte gillar deras stil eller sättet de är på så skit i det bara. Visa det inte, för alla är olika och borde accepteras för vilka dem är. oavsett stil, hår, religion, svensk/osvensk ellerinte. Alla är människor förihelvete, alla har känslor tro mig..
 År 2009 tog tillexempel 52 barn/ungdomar sina liv. Alltså då frågar jag mig, Hur i helvete tänker ni? skolpersonal, kuratorer kompisar och framförallt "mobbarna"
Förstår dem inte vad dem håller på med eller, ÅH blir så sjukt jävla arg och irriterad.
Hur kan man ställa sig och kasta massa skit kommentarer på en person som redan har så sjukt lågt självförtroende och självkänsla att den knappt vågar sätta sin fot utanför sitt rum . ? seriöst vad vinner man på det? Personen i fråga kanske inte visar att den mår dåligt och tar åt sig, men seriöst man ska tänka sig för innan man säger något som kan tas som kränkande. Jag bara kom att tänka på dethär så jag tänkte att det va likabra att skriva av sig om det någonstans, och varför inte på bloggen. ;)
Så enligt mig är det helt åt helvete fel att någon ska ta sitt liv för att en äcklig liten idiot snackar massa skit och kommenterar saker osv. Lider seriöst så jävla mycket med alla som blir utsatta för dehär varje dag, fytusan.
Skärpning Sverige !



FRED UT !

Vi är inte sånna som i slutet får varandra !

Jag kanske sa nånting som ingen alls förstod som jag ångrade men som jag ändå sa, jag kanske gick ett steg för långt för dem andra så att dem inte såg att det var bra. Jag vill ändra på mig själv och på min värld men fick ofrivilligt se att den var seg livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg. Jag ville visa att jag fanns och att jag levde och att inte allt var lika dött som dem jag ville se alternativ att som inte var nått bra och att det gick att göra om. Jag ville bara hjälpa till och vara snäll mot dem som praktiskt taget ingenting förstår, jag ville bara göra gott. Men ändå fick jag namnet fröken svår.

Look of the day..typ Färgade håret igår, awesome (Y)


You don't have to feel safe, to feel unafraid

Alltså vad tänker skolan med när dem har pyttipanna som mat ?  och att cafeterian är stängd. Att man går till 15.20 gör ju inte saken bättre heller.
FYFAN!
höll på att dö idag.  Ge oss mat som faktiskt går att äta, för pytt i panna, är inte okej.


köp ett eget för schöen det fick jag göra !

Nu tänkte jag ta upp dehär med Fritidskort. För er som inte vet så är det ett kort som kostar 585 kr så gäller det i hundra dagar så får man åka i hela västra götaland hur mycket man vill.
Eftersom man inte kan betala med pengar på bussen nuförtiden så tycker jag att det är sjukt praktiskt med ett sånt kort. Det är verkligen värt att lägga ut pengar på ett sånt  och jag tjänar på det i längden också. Sen är det alltid någon som frågar om dem kan låna mitt kort. Självklart vill man inte vara dum och säga nej så man säger att det är soft liksom. Men när jag tänker efter, varför ska andra åka gratis på mig liksom ? det är jag som betalat för kortet så att  JAG ska kunna åka smidigt och enkelt. Och om nån lånar mitt kort till göteborg så sparar dem 200-300 kr på det. Så då har ju jag i princip betalat den resan. Och det är fan inte rätt. Däremot är det en annan sak om nån har lånat ett kort av mig sen får jag låna dens kort nångång. Det är en helt annan sak för då får man ju något tillbaka liksom. Och vissa liksom schyssta kompisar kan man ju låna ut det till. Mest sur blir jag när randoms kommer och frågar, när man knappt vet vem människan är.
Men nej, SLUTA TJATA om fritidskort, Köp ett eget för schöen ! :O

EN STOR FET DISS, till alla katiga ungar därute.
¨

SOLONG!


Kiss me beneath the milky twilight

Skönt att sluta halv två idag. Varrt typ skitirriterad hela dagen för min bror va helt jobbig imorse. Så då varrt jag sur, typ till lunchen. haha mogen tjej verkligen.. Men iaf, har so prov och no prov nästa vecka. DÖDA MIG TOLV GÅNGER typ.. Skulle träffat ina igår men sen blev det inte så. Så det blir att träffa Ina och Moa idag istället . :) Så det blir ju trevligt. Men nu ska jag ta tag i engelska läxan.

Gammal men grymt peppande och sjukt bra, älskar den :'D

New Found Glory – Kiss Me

eftersom min kamera inte funkar, så fick det bli en gammal bild, den är från i våras!


SOLONG!


I give it all but you want more

Kom nyss hem från skolan så har käkat lite . Nu ska jag göra lite tyska och engelska läxa, eller jag skiter nog i engelskan har den tills onsdag kom jag på . (a)
Sen ska jag träffa Ina och Moa, ÅZM!

SOLONG!

Nu vet jag vart du står och jag tänker ta min egen väg

Godmorgon !
har varrt vaken en liten stund nu så ska börja platta håret osv.. Slutar vid 15.15 idag, så det är en lång dag i skolan men har teater sista lektionen i typ en timma och en kvart.. så det är CHILL !
Och är det nån låt som får igång mig på morgonen så äre Teenage dirtbag, den blir fan aldrig dålig. Så länkar en spotify länk. :)  Sitter här och spelar hur högt somhelst, Grymt !

Wheatus – Teenage Dirtbag - Original Version

Let's freak out


SOLONG!


He doesn't give a damn about me, cause I'm just a teenage dirtbag baby

Kom hem från skövde för en stund sen.
Och alltså, skulle ner till bussen förut, men det gick ju inte gå så sjukt halt. Så åkte omkring på hela trottoaren ramlade fyra gånger. Sen inte nog med det så åker det förbi bilar och skvätter ett helt jävla hav över mig. OMOGET AV VUXNA MÄNNISKOR ATT GÖRA SÅ. haha  :(
Imorgon äre hemkunskap direkt på morgonen och jag kan inte ens koka makaroner, jag lovar så sjukt dålig är jag på att laga mat. Jag vill verkligen kunna laga mat, som faktiskt går att äta. Men det är väl bara att träna ellernåt..hahah donken for the win typ. Jag måste börja träna också kom jag på nu. Hade faktiskt tänkt börja springa ett par gånger i veckan när isen försvinner. Och även börja gymma, haha alltså inte bli värsta bodybuilder eller biff.. för det är jag ju redan. 
haha nejmen, liksom träna så att man håller sig i form.  BEACH 2011 kör vi på här.. mina mål är 12-pack och omkrets runt armarna ska vara typ 40 cm. AV MUSKLER. Klarar jag nog..
hahha!

aah dehär was my look of the day typ ellernåt !
Inte så jävla speciellt, nääh .


SOLONG!

Klart att jag saknar men inget som skadar idag

Kom precis ut ur duschen, nu ska jag fixa mig och sen dra till skövde med Natalie.
Lyckas faktiskt komma upp i hyffsad tid på helgerna nu, runt halv tio. Det är skönare att komma upp tidigt än att gå upp vid halv ett typ.
Nej nu ska jag blåsa håret oså !
Här får ni en grym cover på min favorit, with or without you med U2. Här äre Boyce avenue och nån brud !

Boyce Avenue – With Or Without You (ft. Kina Grannis)

HAHA hittade en skitful bild, haha vet inte när jag har gjort den, säkert nångång mitt i natten då huvudet slutat fungera ordentligt..


Det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis, fryser nu sakta till is

UPPDATERINGEN SUCKS!
haha men har seriöst inte orkat blogga, har inte haft lust heller för den delen.
 Skolan har börjat, back to reality typ.. Har träffat kompisar i veckan och pluggat oså . Så det har inte hänt något speciellt. Fast ska väl välja gymnasie snart också, det blir nog Ekonomi med inriktning Jurist som första val och Samhäll som andra. I have no idea vad jag ger mig in på men here we go typ ! :D
Nu ska jag sätta på nån bra film, eller bara sitta lite här, vi får se vart kvällen tar mig!  okej.. va fult dedär lät..

Ha en fin kväll !

bild från sommarlovet ! Jag är inte sådär fet.. det är min tröja som är stor!


FRED OCH KÄRLEK!


Och du undrar vem som kysser honom nu, och du undrar vem, vem om inte du ?

Vaknade vid halv 10 idag, sjukt tidigt enligt mig, har ju verkligen vänt på dygnet totalt under lovet. Men imorgon är det skola DÖDA MIG. Vi börjar med idrott det första vi gör också..kul osv. Blir inte förvånad om vi ska ut i skogen och orientera i snön. Men har iaf duschat och ska fixa iordning mig nu, för när mamma slutar vid 14.00 så ska vi åka till skövde och kolla Jackor.

Måste bara tipsa om en hårspray som är helt galet bra!
Alltså håret typ fryser, om du håller upp håret lite och sprayar så fastnar det så typ.
Sjukt bra när det blåser och har sig ute ! :D
Den kostar typ..45 kr på Lindex, så den är ju inte dyr heller! :)




FRED UT AMIGOS!


Snurra min jord igen för allt vi drömde en gång, vilken färg har själen älskling ?

Det blev inte att kolla på jacka idag utan det blir imorgon istället.
Så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, baka nåt, kolla film (?)
nej jag har verkligen ingen aning, så vi får väl se vad som händer, förresten så äre skola på tisdag igen då. Jag kommer va helt död på tisdagmorgon när man ska upp. Back to reality med läxor prov, stress och prestationsångest. Somsagt så vill man ju visa sig så bra som möjligt nu sista terminen så slutbetygen blir awesome. Förresten så är jag inte så säker på om jag kommer orka läsa till advokat, det skulle ju va galet kul och man tjänar galet mycket på det. Men man ska ha orken att läsa så mycket man måste läsa. Vi ska ju välja nu när vi kommer tillbaka och det känns verkligen inte bra eftersom jag är osäker. Sen äre nationella proven nu på vårterminen och det är jag galet nervös för också.
Sjukt vad skolan kan förstöra livet ibland alltså!

söt så söt !


FRED UT AMIGOS!


Varje gång du möter min blick, blir min värld en aning större

Dålig uppdate igår jag vet, men jag skrev faktiskt ett långt och bra inlägg och när jag skulle lägga in en bild så försvann texten och då varrt jag assur så jag struntade i det, men det hände inget vettigt alls igår så ni har inte missat nåt alls.
Idag tog jag mig upp vid 10.00 seriöst sjukt att jag är uppe så cepe tidigt.
Men idag ska jag och mamma iväg och kolla på jacka, vilket jag verkligen behöver, men seriöst det finns inga snygga jackor typ.
menmen, nu ska jag äta lite frukost sen fixa mig och sen dra iväg!
Tänkte ge er en fin kent låt, men den finns ju fan inte på youtube, så hoppas en spotify länk duger!

Kent – Varje gång du möter min blick


BRA LIV AMIGOS!


Vad vore jag utan dina andetag ?

Jag vet att du sover, känner värmen från din hud bara lukten gör mig svag men jag vågar inte väcka dig nu. Jag skulle ge dig allting du pekar på men bara när du inte hör vågar jag säga så. Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor jag kan inte ens stå när du inte ser på och genomskilnig grå blir jag utan dina andetag. Min klocka har stannat, under dina ögonlock fladdrar drömmarna förbi inuti är du fjäderlätt och vit. och utan ett ljud mitt hjärta i din hand. Har jag tappat bort mitt språk eller fastnat i ditt hår. Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte ens stå när du inte ser på och färglös som en tår, blir jag utan dina andetag.

Vad vore jag utan dina andetag?


Jag vet vilken dy hon varit i

Fina håkan !
en helt klart ny favoritlåt.
Ni får en spotify-länk Lyssna och Njut!

Håkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i


SOLONG AMIGOS!


Jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så

Hemma från en bra dag i Göteborg.
Började med att bussen ner till stan inte gick så jag och Natalie fick springa ner i snöstormen till stationen och vi hann med skövdebussen precis, fast vi va typ heltblöta och jag såg ut som ett helvete. Väl i skövde tog vi tåget till göteborg och vi va framme runt tolv, då vi gick till Paprika och åt nått, och det va faktiskt jättegott. Vi kollade lite affärer sen mötte vi upp Simon och Christian och typ åkte nånstans sen gick vi nånstans sen vet jag inte riktigt vart vi va, Max och Donken for the win! typ.. Sen tog vi tåget hem vid kvart över sju som va ett direkttåg så vi behövde inte byta nånstans, grymt!
Kom till stan vid 21.30 då vi gick hem i det otroligt äckliga vädret. JAG HATAR SNÖ, SLASK och allt som har med det att göra. Nu kan det gärna regna så all snö försvinner. Ge mig sommar. Jag har stoora planer för sommaren :'D .
Sen kan jag ju säga att jag vill bli 18 helst nu direkt, det vore helt awesome, bestämma över sigsjälv, göra vad man vill och känner för utan några klagomål osv, Awesome!

Nej nu blir det att mysa ner sig i sängen för lite O.C efter en kall men väldigt bra dag!

gammal söt bild från i våras på mig och Natalie!


Godnatt Buddies!


Leave me once and I'll be fine, Leave me twice I'll make you mine..

Nu har jag vart uppe sen sju, blir snart att dra iväg mot bussen ner till stan för att sen ta skövde bussen sen ett tåg till Göteborg med Natalie. Ska träffa Simon och Christian osv, så det blir säkert bra :) .
Men hinner inte mer.

Ha en fin dag!




SOLONG AMIGOS!


Don't let the system get you down !

kom precis ut ur duschen typ, så galet seg på att komma in i den alltså.. Men nu äre gjort amigos! Nu ska jag fixa mig sen vet jag inte vad som händer, vet inte om jag skulle träffa Natalie?:O aah vi får väl se.
Nödvändigt inlägg men , nu ska jag blåsa håret och platta till det och försöka på till det på nåt vis, jag har förmågan att ha en "bad hair day" varenda dag..

Men tänkte tipsa er om en gaalet bra Värmespray!
DENNA mina kära fellas!


SOLONG!


Where the hood at ?

Tänkte lägga ut min spotify lista !
Alltså min musiksmak är så bred, så det kan finnas lite allt möjligt på den.
Ska nog slänga ihop en ny lista strax eftersom jag tröttnat på denhär lite ! :)

men ni får den ändå :D

LISTAN!

Mitt hår börjar faktiskt bli långt nu också !


När vintern gömmer dina spår så att du inte hittar hem, när du är vilsen i en vinternatt igen..

Vaknade för en stund sen, har så galet svårt att somna på nätterna så det är inte klokt. Inatt låg jag vaken till 4 utan att kunna somna, sen vaknade jag vid åtta... Fast kunde somna om som tur va.  Haha alla bryr sig..
Men kännde mig inte så bra förut så trodde att man skulle bli inne heladagen, men käkade lite och det känns mycket bättre! Så det blir nog en sväng till skövde med Natalie, vad vi ska göra där vet jag inte men vi ska dit iaf (Y)
Det snöar också, och fyfan jag är så sjukt trött på snön.. GE MIG SOMMAR, seriöst jag är desperat efter sommar nu. Tänk er att vakna och det är full sol och 20 grader ute.

Bild på mig från smögen i somras, då mitt hår va gult typ..HAHAH fan va fult.. 



SOLONG BUDDIES!

Som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut.

Blev att ta bussen ner till stan för att äta med Natalie, jättemysigt . Planerade hur vi ska göra sen efter gymnasiet och vi satsar på att flytta till göteborg och jobba ett år sen börja plugga vidare, för att få in lite pengar. Har också äntligen bestämt mig för att gå Ekonomi på gymnasiet med inriktning Juridik eftersom jag vill satsa på att bli advokat. För det verkar galet kul och man tjänar fett med pengar och jag ska bli rik, seriöst.. jag tänker göra nått awesome med mitt liv. Det kommer ju krävas att man verkligen ligger i och går in för det för jag är medveten om att man kommer få plugga cepe mycket men det äre värt, för när man väl är klar med det så kan man äntligen Göra det man vill göra, och tjäna pengar på det, bygga upp ett liv och en framtid!

Nu blir det sängen och O.C!

väldigt vacker bild vill jag ju bara tillägga ! *host* hamster i halsen ellernåt*


SOLONG AMIGOS!


Jag vet inte vart jag ska, Men jag ska komma dit !

Den här har vart världshistoriens mest meningslösa dag någonsin. Har typ mått lite halvdåligt så har kollat Massa avsnitt av The O.C . Älskar det verkligen, så det rekomenderar jag till alla, Galet bra serie som man blir beroende av direkt. Så det blir väl att mysa ner sig i sängen för ännu några flera avsnitt snart!

Kan ju likagärna dela med mig av en meningslös bild ja tog nån gång i detta otroligt meningslösa inlägg denna meningslösa dag!


SOLONG AMIGOS!


I want to see a starshoot on the coffee dark sky !

Får väl börja med att säga, GOTT NYTT ÅR!
Min nyår va asmysig med bästavän.
Började med att äta massa gott med familjen osv, det va mysig och trevligt. Sen runt åtta kom Nattis hit för att fira in det nya året med mig och sen sova här. Vi typ gjorde lite allt möjligt, sen vid 12slaget skålade vi med resten av familjen, awesome!
Sen gick vi ut och kollade alla raketer, helt galet rockigt att bo där jag bor längst upp ovanför stan typ, så man ser allt, GRYMT ! Efter det gick vi in och mosade i oss glass och chips och gud vet allt..
Vid 4 tiden satte vi på Dear John, och den filmen söööööööög seriöst, asknepig film. Och somnade runt halv 6 ellernåt.
Vaknade vid ett och låg i sängen till 15.00 ellernåt, känndes sjuuukt ovärt att ligga i sängen halva dagen, men så äre ibland.
Idag blire bara att ta det lugnt hela dagen, kan bli lite lame uppdatering men ni får stå ut!

Helt klart förra årets fulaste bild någonsin..(Y)



SOLONG AMIGOS!


RSS 2.0